Välkommen till Junior och Elitkommittén! 

 

Här kan du läsa mer om allt från att börja spela golf på Göteborgs Golf Klubb, träning, tävlingar och vår framgångsrika elitverksamhet.

 

Juniorträning

GGK har träningsgrupper för alla juniorer! Under säsongen har vi gruppträningar på Hovås april-september. Mellan november och mars håller vi till i vår inomhuslokal i Högsbo industriområde. Vi har dessutom våra populära sommarläger i början och slutet av sommarlovet.

Klicka här för att läsa mer om vår juniorträning >>

 

Juniortävlingar

GGK har en stor tävlingsverksamhet för juniorer med 18 tävlingar! Så här finns det något för alla! Att tävla med oss är att träffa kompisar och ha roligt!

Klicka här för att läsa mer och se tävlingsschema >>

 

Så fungerar klubbens juniorverksamhet

Juniorverksamheten är viktigt för Göteborgs Golf Klubb. Det är här vi kan forma våra framtida medlemmars golfspel och upprätthålla våra traditioner av bra och snabb golf och en känsla för spelet och klubbens historia.

Klicka här för att läsa mer >>

 

Bli medlem i GGK!

Vi har ett begränsat antal platser för nya juniorer i klubben. För att verkligen få de juniorer som vill spela golf har vi ett provmedlemskap som löper under 2 år innna man antas som medlem.

Läs mer om medlemskap och provmedlemskap här >>

 

Elitverksamhet

Göteborgs Golf Klubb har höga ambitioner med elitverksamheten. Vår ambition är att erbjuda Sveriges bästa utvecklingsmiljö för satsande spelare med ambitionen att spela professionell golf, vare sig de befinner sig i Göteborg, på college eller någon annanstans.

Klicka här för att läsa mer >>