PR-kommittén

Välkommen till PR-kommittén

Patrik Magnusson, ordförande 

Tel: 0739 40 13 95
E-post : patmag@telia.com


Magnus Hansson
Zeljko Bosic
Anna Johansson

Göteborgs Golfklubb kan presentera en högklassig 18-hålsbana, ett funktionellt klubbhus med goda utrymmen för företagsgolf, konferens och representation. Restaurangen serverar utsökt mat.

PR-kommittén har samarbetsalternativ som är intressanta både för det lilla och stora företaget. Gemensamt är att Du som företagare får möjligheter att exponera Ditt företag, Dina produkter/erbjudanden och kampanjer för våra medlemmar, gästspelare och övriga företagspartners.


Att vara Partner på Göteborgs Golf Klubb innebär ett aktivt stöd för klubbens elit- och juniorverksamhet och innebär också ett stöd åt golfens utveckling och framtid i allmänhet.

Företagspartner

Vi erbjuder ett flertal partnervarianter avsedda både för mindre och större företag. Gemensamt för alla alternativ är möjligheten för partner att skapa nya affärer.

Tävlingspartner

Klubben arrangerar årligen en mängd olika tävlingar där partners inbjuds. Vi kan sy ihop ett funktionellt samarbete som gynnar både tävlingspartners och tävlande.


Företagsgolf 


Är ett utmärkt sätt att förstärka era kundrelationer, låt oss sköta servicen för arrangemanget och ni kan koncentrera er på det viktigaste, era gäster.


Vi är övertygade att det finns ett Partneralternativ som passar Ditt företags inriktning och önskemål. Har Du specifika önskemål och krav? Låt oss gemensamt ta en diskussion för bästa lösning!


Vi ser fram emot att träffa Dig på årets Partnergolf/partnerträffar senare under säsongen!